Ubytování
LH Hotel Dvořák Tábor **** nabízí ubytování v prostorných, moderně vybavených pokojích, jenž uspokojí i ty nejnáročnější hosty...
Rezervovat ubytováníLH Hotel Dvořák Tábor **** nabízí ubytování v prostorných, moderně vybavených pokojích, jenž uspokojí i ty nejnáročnější hosty...
Rezervovat ubytováníLH Hotel Dvořák Tábor **** je ideálním místem pro pořádání kongresů, firemních akcí, seminářů, školení, módních přehlídek, svateb, banketů ...
KoNferenceRelaxujte v hotelovém bazénu, privátním whirlpoolu, finské sauně, dopřejte si příjemnou masáž či výjimečnou proceduru v rámci našich pivních či levandulových lázních...
Wellness a maSážeOchutnejte gastronomické speciality od šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha ocenění a člena národního týmu AKC ČR, v naší stylové restauraci La Cave...
Restaurace la CaveHlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil, člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018.
Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté 2012 přišla nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavá týmové práce. Po všech stránkách velká škola. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor posouvá úrovně gastronomie vzhůru.
Martin a jeho tým se těší na Vaši návštěvu v restauraci La Cave.
Magazín Víkend - Úspěch českého národního týmu kuchařů v Singapuru 2018 - ke shlédnutí ZDE.